Over ons

oud budgettotaalzorg
Frank Oud

Frank van Oud Budgettotaalzorg heeft een heldere kijk op uw financiële plaatje. De economie zit altijd in een golfbeweging. Ook werkenden hebben het tegenwoordig steeds moeilijker om rond te komen. Dat geldt voor zowel alleenstaanden als gezinnen en voor alle leeftijden.

Er is een grote groep niet geleerd hoe je met het beschikbare geld de juiste keuzes moet maken. Ook de druk vanuit de omgeving (merkkleding, nieuwe auto, laatste smartphone) kan een rol spelen.

Oud Budgettotaalzorg stelt zich ten doel een financiële stabiele situatie te creëren.  Wij helpen u op een discrete en professionele manier naar een financieel gezonde toekomst.

Waarom Oud Budgettotaalzorg?

Ik heb jarenlange werkervaring opgedaan op een incassoafdeling van een groot (inter)nationaal bedrijf. Daarnaast ben ik actief geweest in de GGZ en detailhandel. Opleidingen die ik heb gevolgd zijn onder andere verpleegkunde, schuldhulpverlening, sociaal maatschappelijke dienstverlening en bewindvoering. 

Mijn dienstverlening richt zich op iedereen, jong en oud, die hulp nodig heeft op het gebied van financiële administratie. Er wordt gekeken naar het totale plaatje. Waar we het zelf niet kunnen, gaan we eventueel andere hulp inzetten. Ik weet de diverse hulpinstanties te vinden, weet wat ze voor u kunnen betekenen.

Openheid, discretie en vertrouwen zijn de basis in het vinden van een structurele oplossing.

Oud Budgettotaalzorg is uw professionele partner in uw thuisadministratie. Wij helpen u graag de financiële balans terug te brengen. 

Heeft u een budget coach nodig? Neem vandaag nog contact op.