Financieel coach voor bedrijven en ZZP’ers

financieel coach voor bedrijven
Oud Budgettotaalzorg heeft ruime ervaring op het gebied van schuldhulpverlening en coaching. Wij hebben onze diensten uitgebreid met een financieel coach voor bedrijven. Daarmee kunnen wij startende ondernemers, of ondernemers in financiële nood heel goed helpen.

Voor wie is een financieel coach voor bedrijven?

Wij bieden hulp aan (startende) ondernemers en ZZP’ers. Vaak ben je heel goed in je vak, maar is het voeren van een administratie een blok aan je been.

Wij bieden hulp aan bedrijven voor wie zichtbaar is dat een medewerker financiële problemen heeft. Dit heeft veelal effect op het ziekteverzuim en de concentratie van de desbetreffende medewerker. Een helpende hand bieden is een gebaar welke op lange termijn profijt oplevert.

Startende ondernemers

Een bedrijf starten is een droom voor velen. Zeker in onzekere tijden lijkt dit een geweldige oplossing. Immers, alles wat je er in stopt, beland in je eigen zak. Maar zonder gedegen financieel plan, blijkt dit uiteindelijk niet zo heel makkelijk als het in eerste instantie lijkt.

Daar kunnen wij heel goed bij helpen!

Wij bieden allereerst hulp bij het maken van een ondernemingsplan en kijken samen met jou wat de levensvatbaarheid van jouw droombedrijf is.

We bieden ondersteuning op het gebied van inzetten van de juiste bedrijven om jouw droombedrijf zichbaar te maken. Wij hebben goed contact met een aantal professionals in de omgeving. Denk aan een goed beeldmerk, een flitsende website en online zichtbaarheid. Alles tegen scherpe tarieven.

Daarbij heb je een strak financieel plan nodig. Op deze manier reken je jezelf niet rijk en kom je niet voor verrassingen te staan.

Kortom, wij bieden een totaalpakket, waarbij je zelf duidelijk bepaalt welke onderdelen je wilt afnemen.

Nog even op een rij, wat doet een financieel coach voor bedrijven:

  • schrijven ondernemingsplan
  • opzetten administratie (evt verwijzing naar administratiekantoor voor aangiften)
  • jouw merk stevig in de markt zetten dmv marketing met professionals
  • financieel plan en coaching daarop
  • antwoord op de vraag: wat kun je jezelf uitbetalen

Welke dienstverlening bieden wij?

Wij bieden budgetbeheer (zakelijk en/of privé), we nemen de betalingen en een deel van het verwerken van de post over en doen de benodigde reserveringen. We doen geen BTW-aangifte en/of aangifte IB.

Heb je alleen hulp nodig? Dan bieden wij budget coaching en coaching om je bedrijf én de financiën de juiste richting te geven.

Bedrijven en instanties huren ons in om het personeel zo goed als mogelijk door een financiële storm te leiden.

Werkwijze en kosten

Na een kennismakingsgesprek hebben wij alles in kaart.

U krijgt een duidelijk advies over de vervolgstappen. We zijn hierin open en transparant. De kosten staan van tevoren op papier.

In alle gevallen is het maatwerk en sterk afhankelijk van de mate waarin onze hulp nodig is. Wij kijken naar het totale plaatje.

Werkzaamheden kunnen op locatie worden uitgevoerd. We kunnen ook voor een groot deel online werken.

Aarzel niet en maak direct een afspraak met een financieel coach voor bedrijven.